Blue Donkey Media is in 2009 opgericht door de aandeelhouders van Kim Holland Producties, VPS Cash en Midhold . Deze aandeelhouders hebben op zowel nationaal als internationaal niveau hun sporen binnen de erotiekbranche verdiend. Deze jarenlange ervaring komt goed van pas bij de technische realisatie en succesvolle exploitatie van interactieve multimediale diensten en concepten.

partner_kim-holland_294x214Kim Holland Producties
Wie kent haar niet: Kim Holland. Deze prachtige dame is een begrip in Nederland en één van de meest bekende adultmodellen. Maar Kim Holland Producties is meer dan alleen Kim Holland. Kim Holland Producties geeft veel nieuw talent een kans en zorgt daarmee voor echte Nederlandse “girls next door” content. Naast de eigen titels beschikt Kim Holland Producties daardoor over heel veel andere titels van Nederlandse amateurs.


VPS Cash
VPS houdt zich sinds 1996 bezig met de digitale distributie van 18+ adult content. VPS is onder anderen houder van de merken Don & Ad en PornoBob, het affliatesysteem VPS Cash en de populaire webcamsite IsLive.nl.

Midhold
Midhold exploiteert voor vele grote merken zoals KPN, Ziggo, RTL, Sanoma  en Startpagina de erotiek portal. De specialiteit van Midhold is het bij elkaar brengen van diverse soorten content en zorgen voor een zo goed mogelijk en divers aanbod voor de kijker. Daarnaast is Milhold eigenaar van dé erotiekwebshop van Nederland: Willie.nl.