Blue Donkey Media is het bedrijf achter de populaire erotische labels Meiden van Holland en Vurig Vlaanderen. Via deze merken leveren wij content waarvan we weten dat het aanslaat bij het brede publiek en de liefhebber.

De kansen die het huidige medialandschap biedt worden door Blue Donkey Media optimaal benut. Onder onze distributiemogelijkheden vallen de traditionele tv-zender en VOD-titels. Maar we beschikken daarnaast ook over een platform met eigen streamingsdienst. Voor distributiepartijen zijn er op deze manier verschillende exploitatiemogelijkheden. Ook de kijker wordt optimaal bediend.

De oprichters en aandeelhouders van Blue Donkey Media hebben zowel op nationaal als internationaal niveau hun sporen binnen de erotische branche verdiend. Deze jarenlange ervaring komt goed van pas bij de technische realisatie en succesvolle exploitatie van interactieve multimediale diensten en concepten

Portfolio

Blue Donkey Media exploiteert diverse merken en diensten die inspelen op de behoeften van de consument. Zowel in Nederland als in Vlaanderen bieden we verschillende labels die kijkers verleiden met lokale, toegankelijke en prikkelende content.

Klik op één van onze labels voor meer informatie.

Content Bibliotheek

Blue Donkey Media beschikt over een uitgebreide contentbibliotheek van duizenden erotische films. Nagenoeg alle content is Nederlandstalig en het overgrote deel van de video’s is exclusief eigendom van Blue Donkey Media. Dit maakt ons aanbod uniek en populair. Bij de oprichting van Blue Donkey Media in 2010 zijn bekende namen betrokken geweest als Don en Ad en Kim Holland. In de decennia daarvoor hebben zij hun naam gevestigd met een authentieke kijk op erotiek.

Lees verder...

Contact

Blue Donkey Media BV

Regulusweg 11
2516 AC, Den Haag
Nederland

E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 70 8200 609

KvK-nummer: 27375685
BTW-nummer: NL 822212146B01