Excuses

04 January, 2017

Blue Donkey Media is geschrokken van de vele media-aandacht die een film die wij gisteren op onze websites hebben gepubliceerd heeft gekregen. De film die in een bekend Nederlands pretpark is opgenomen heeft een grens overschreden. Met het uitzenden van de films van Gekke Petertje willen we uitdagende erotiek laten zien waarin de hoofdpersonen die dingen doen waar velen over fantaseren, maar niet durven te doen. Het shockeren en in verlegenheid brengen van mensen is echter nooit ons doel geweest.

Vanwege deze reden hebben wij er dan ook voor gekozen om de film van onze website te verwijderen. Tevens bieden we onze oprechte excuses aan iedereen die aanstoot aan de publicatie van de film heeft genomen.

Gekke Petertje is een nieuw concept met spectaculaire films die door een waaghals worden gefilmd. We geloven in kracht van deze films, maar met een nieuwe trend leren we tegelijkertijd hoe we de grens moeten bewaken. Meer films van Gekke Petertje zullen dus volgen, want Petertje is niet te stoppen. Maar voor nu, nogmaals onze welgemeende excuses.